Als gediplomeerd pedicure, en in opleiding voor medische pedicure, verzorg ik uw voeten en behandel ik alle voorkomende voetproblemen, zoals ingroeiende nagels of andere nagelaandoeningen, likdoorns, overtollig eelt en kloven.

Er wordt gewerkt met een pedicuremotor met spraytechniek. Met deze techniek word er gekoeld met een speciale vloeistof, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is.

Tevens werk ik volgens de "beroepscode voor de pedicure”, samengesteld door het provoet. In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot hygiëne,arbo en milieu.

De dagelijkse zorg voor ons uiterlijk vinden we de normaalste zaak van de wereld. Voeten worden bij deze dagelijkse zorg nog wel eens overgeslagen. Een bezoek aan een pedicure kan al voldoende zijn om comfortabeler te kunnen (blijven) lopen.

Tevens kunt u bij mij terecht voor een manicure behandeling.

Ik hoop u dan ook spoedig te verwelkomen in mijn pedicure praktijk.

Vriendelijke groet,

Linda


Ik werk met de producten van Ocram.

Ocram Natuurproducten is leverancier van unieke balsems & crèmes met natuurzuivere oliën en heilzame kruiden & plantenextracten. Zij laten deze naar ambachtelijk recept zelf produceren in Duitsland naar hoge kwaliteitseisen voor natuurcosmetica.

Het uitgangspunt voor hun producten is dat deze géén parfum, parabenen, kleurstoffen en minerale olie bevatten zodat ook mensen met een gevoelige huid en huidproblemen deze kunnen gebruiken. Daarnaast vinden zij dat natuurcosmetica betaalbaar moet zijn en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding altijd onze aandacht.

Uiteraard zijn alle ingrediënten van hun producten Dierproefvrij!

Ocram Natuurproducten: Puur dé kracht van de natuur!